De beste keuzes voor een financial lease

Financial lease is voor veel zakelijke rijders interessant. Het kiezen van een geschikte auto blijkt toch vaak een lange speurtocht te zijn. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende toe te voegen opties, maar ook het type auto. Zakelijke rijders hebben soms niet altijd alleen de behoefte aan comfort, maar ruimte en mogelijkheden voor passagiers zijn ook belangrijk. Bij InLeaseAutos.nl geven we je graag tips over de beste auto’s van dit moment.

Populaire personenauto’s en bedrijfswagens

Bij zakelijke rijders zien we bij het kiezen van een personenauto vaak dezelfde wensen terugkomen. Ruimte en comfort is belangrijk voor het rijden van lange afstanden of het vervoeren van meerdere mensen. Daarnaast speelt luxe en imago natuurlijk ook een belangrijke rol. 

Volkswagen Golf of Volkswagen Polo?

De Volkswagen Golf is één van de meest populaire auto’s op de internationale wegen. Dat blijkt ook wel uit de verkoopcijfers. Inmiddels is deze auto al 40 jaar beschikbaar en 7 generaties verder, maar het concept blijft nog altijd hetzelfde. Een compacte auto met een sportieve uitstraling en een krachtige motor. Het maakt de auto populair in elke leeftijdsgroep. De nieuwste generaties hebben ook zeker de stijl en elegantie van een zakelijke auto. De Golf is ook beschikbaar als elektrische variant, de Volkswagen E Golf. Met de Volkswagen Polo heeft het Duitse automerk nog een vlaggenschip in huis. In de jaren 70 nam de behoefte aan compacte auto’s toe. In het B-segment is dit een uitstekende auto die voldoet aan al je wensen op het gebied van comfort, design en ruimte. Met de meest recente generatie, de zesde, heeft de Polo ingezet op een verbeterde veiligheid. De vraagprijs van de Polo is een stukje aantrekkelijker dan die van de Golf, wat de auto natuurlijk ook erg populair maakt.

Audi A3 of Volvo V40?

Ook van Duitse origine is de Audi A3. Inmiddels is de auto drie generaties verder en staat de auto bekend in de markt als een luxe hatchback. De auto is zeer populair onder zakelijke rijders vanwege de sportiviteit en de techniek in de auto. Met de Audi A3 E-tron heeft dit merk ook de elektrische markt stappen gezet. Het merk doet met de slogan ‘voorsprong door techniek’ ook wat dat betreft zijn naam aan. De Volvo V40 is een populaire stationcar of hatchback van Zweedse productie. Volvo heeft de productielijnen in veel landen uitgezet en staat bekend om de veiligheid. De Volvo V40 is geproduceerd in België en is sinds 2012 beschikbaar. Veiligheid is ook bij de V40 een belangrijk uitgangspunt, zo wordt er met een voetgangersairbag ook nagedacht over de veiligheid van andere weggebruikers. De Volvo V40 is een veelzijdige auto met verschillende mogelijkheden qua motoren, waardoor de auto de concurrentie aankan uit enkele auto’s uit het topsegment, zoals de Audi A3. Op het gebied van sportiviteit zal de keuze vallen op de Audi A3, maar qua veiligheid is de Volvo V40 zeker een voorloper.

Audi A4 of Audi A6?

In de categorie sedan zien we de Audi A4 als zeer populaire auto terugkomen. Vooral in de jaren 90 was de auto in het luxe segment zeer in trek bij zakelijke rijders. Het verkoopsucces in deze jaren is voor de A4 nooit meer overtroffen, maar inmiddels zijn er al meer dan tien miljoen exemplaren geproduceerd. Naast de sedan is er ook een stationwagen op de markt gekomen, de Audi A4 Avant. Sinds 2001 is er ook de Audi A4 Cabriolet beschikbaar. De sportieve mogelijkheden en de zakelijke mogelijkheden maken de A4 zeer populair. De Audi A6 is een auto uit het hogere premium segment. Begin 2011 is de vierde generatie van deze auto op de markt gekomen. De details in het exterieur zijn hierin beïnvloedt door nieuwe modellen uit de Audi A-serie, waaronder de Audi A8. De Audi A6 heeft van deze nieuwere modellen nog wel de meest sportieve uitstraling. In 2015 kreeg de A6 voor de laatste keer een facelift. In totaal zijn er bijna 20 verschillende A6 uitvoeringen beschikbaar op de markt. Voor de zakelijke rijder is er dus volop keuze.

Audi Q7 of Renault Captur?

Liefhebbers van SUV’s kunnen hun geluk niet op met de Audi Q7. Voor de ultieme behoefte in ruimte en comfort is deze SUV van Audi zeer geschikt. De Q7 was de eerste SUV van Audi en nog altijd één van de meest populaire personenauto’s. De ontwikkeling van het model loopt al sinds 2007 en in 2010 kwam er ook een technische update voor de Q7. In de klasse is deze auto goed vergelijkbaar met de BMW X5, maar de populariteit van de Q7 komt vooral door de extra been- en hoofdruimte voor passagiers vergeleken met de BMW X5. De Renault Captur is één van de meest populaire personenauto’s in de compacte crossover categorie. De crossover is in design vooral vergelijkbaar met de vierde generatie Renault Clio. Door de auto wat breder en hoger te maken speelt Renault in op de populaire wens naar compacte SUV’s. Het design van de Captur is typerend voor de toekomstige design strategie van het Franse automerk. Momenteel is de Captur het paradepaardje binnen dit segment, maar doet het in design en techniek absoluut onder voor de Audi Q7. Natuurlijk is dat ook zichtbaar in het prijskaartje. 

Opel Vivaro of Volkswagen Transporter?

Op zoek naar een bedrijfswagen? Dan is de Opel Vivaro misschien wel één van de beste bedrijfswagens op de markt. De eerste versie van deze bedrijfswagen werd tussen 1980 en 2000 verkocht, waardoor het dus al een lange geschiedenis kent. De nieuwste generatie is in 2014 geïntroduceerd en inmiddels is er zelfs al een plug-in hybride versie beschikbaar. De Vivaro gaat aardig mee met de tijd. De vele varianten maken het een geschikte bedrijfsauto voor de praktische klus. De Volkswagen Transporter is wereldwijd nog een stukje bekender en ook al een stuk langer op de markt. Sinds 1950 produceert Volkswagen dit commerciële voertuig. Het nieuwste model is zeer populair en is beloond met awards. Zowel de Opel Vivaro als Volkswagen Transporter zijn zeer populaire bedrijfswagens.