Volkswagen Golf Zakelijk Leasen

Volkswagen Golf zakelijk rijden

De Volkswagen Golf is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit model mag zich dan ook met recht het paradepaardje van het populaire automerk noemen. De Volkswagen Golf is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van lekker sportief tot heerlijk comfortabel. Het is dan ook niet voor niets dat de Volkswagen Golf bij ondernemers zeer populair is voor financial lease.

Wij hebben een ruim aanbod aan Volkswagen Golf modellen. Het financial leasen van een Volkswagen Golf brengt verschillende voordelen met zich mee. Je hoeft bijvoorbeeld geen jaarcijfers te overleggen, de volledige BTW kan terug gevorderd worden én je wordt economisch eigenaar van de auto. In onze blog vertellen we meer over de voordelen van Financial Lease.

  • Snelle acceptatie
  • Onafhankelijk advies
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

De Volkswagen Golf door de jaren heen

Na het wegvallen van de Volkswagen Kever, had de Golf een grote leegte op te vullen. Toch is de auto daar met vlag en wimpel in geslaagd. Giugiaro ontwierp het design voor deze klassieker waardoor het eerste exemplaar in 1974 van de band rolde. De Volkswagen Golf hatchback was leverbaar in een 3 of 5-deurs uitvoering en had qua techniek, vermogen en interieur een ware metamorfose ondergaan ten opzichte van de Kever.

De aangedreven motor werd dwars voorin de auto geplaatst. Dit bracht ruimte met zich mee terwijl de Volkswagen Golf toch compact bleef. Door het succes van het model werd 2 jaar later de GTI-uitvoering op de markt gebracht. Deze was uitgerust met een 115 pk 1.6 motor en leverde de bestuurder sportieve prestaties. Niet lang daarna volgde ook een diesel variant voor dit model. Ook de Volkswagen Caddy zag rond deze tijd het levenslicht.

Volkswagen 2, 3 en 4

De komst van de Golf II liet door het ongekende succes van zijn voorganger niet lang op zich wachten. In 1983 introduceerde Volkswagen de Golf II. Hoewel het design vrijwel identiek was aan de Golf I, werden er toch wat belangrijke details toegevoegd. Dit model was meer robuust, breder en iets hoger. De motor was zowel in diesel als benzine variant leverbaar, alsook in GTI met 8 of zelfs 16 kleppen.

De Volkswagen Golf III werd in 1991 bekend gemaakt aan het volk. Het automerk voegde aan dit model behoorlijk wat modernisering en innovatie toe. Ook de Volkswagen Golf III kreeg een GTI-uitvoering en was tevens leverbaar met een TDI-motor of als stationwagon. In dit jaar introduceerde Volkswagen tevens een opvolger voor de Golf I cabrio. De Golf VR6 met 6 cilinder motor kenmerkt zich door zijn compactheid en strakke design. Ook vierwielaandrijving behoorde tot de mogelijkheden bij dit model Golf.

Volkswagen 5 en 6

Ten tijde van de financiële crisis in 2008, grijpt Volkswagen de gelegenheid aan om de V van een andere styling te voorzien. Daarmee pakt het automerk direct de dure productiekosten voor de Volkswagen V aan. Deze zesde generatie van Volkswagen ligt uitstekend in de markt en krijgt tevens een GTI-variant in de vorm van een cabriolet.

Met de Golf VII komt Volkswagen in 2012 tegemoet aan de voortzettende trend van milieuvriendelijke auto’s. De Golf VII heeft een ruim design maar is tegelijkertijd door de integratie van het MQB-platform ook lichter qua gewicht. De motor kan zowel handgeschakeld als met automatische transmissie geleverd worden in een TSI en TDI-motor. Op het gebied van elektrische en schone auto’s blijft ook Volkswagen niet achter bij de concurrentie. Het automerk introduceert tevens de Golf Bluemotion, GTE plugin-hybride en de E-Golf welke geheel elektrisch is.

Volkswagen GTI, GTD en R-modellen: Comfortabel én Sportief

Met de verschillende modellen van Volkswagen Golf komt ook de liefhebber van sportieve auto’s ruim aan zijn of haar trekken. Golf levert diverse GTI, GTD en R- modellen welke desgewenst ook leverbaar zijn als station uitvoering. Als opvolger van de Volkswagen Golf Plus is er tevens de Golf Sports van waarmee het vooraanstaande automerk kan voldoen aan diverse voorkeuren en wensen van bestuurders. Of dat nu luxe, zuinig sportief of comfortabel moet zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op alle mogelijkheden met u door te spreken.

Contactformulier