Renault Captur Zakelijk Leasen

Bij ons heeft u een ruime keuze aan Renault Captur modellen welke beschikbaar zijn voor financial lease binnen je organisatie. Door een Renault Captur te financial leasen, profiteer je van verschillende financiële voordelen. We staan voor je klaar met een maatwerk advies. Op deze manier maak je altijd de juiste keuze als het gaat om voor uw onderneming.

  • Snelle acceptatie
  • Onafhankelijk advies
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

Financial Lease Renault Captur

Renault maakte het de consument jarenlang behoorlijk makkelijk als het om de keuze voor een auto ging. Wie vooral behoefte had aan een compacte stadsauto koos automatisch voor de Twingo. Daarna maakte de Clio en de Megane zijn opwachting in de reeks. Het assortiment van Renault is echter door de jaren heen wat uitgebreid. De Modus is een combinatie tussen de Clio en de alom bekende Scenic. Echter is dit nieuwe model als kleine MPV op de markt gezet, en werd tussen 2004 en 2012 volop geproduceerd. Halverwege deze jaren kwam daar ook de Grand Modus bij. Een langer model welke echter niet zo in de smaak viel bij de consument. Er moest nagedacht worden over een waardige opvolger.

Renault ontwikkelde daarop twee concepten. Te weten de R-Space en de Captur. De eerste had een meer realistisch design terwijl de Captur voor een futuristische aanblik zorgde. De media was echter niet zo verdeeld. Zij deelden alle eer toe aan de R-Space. Echter bewees de Captur een verrassende crossover te zijn en won het op deze manier van de steeds minder populaire MPV. Renault bracht de Captur dan ook in 2013 op de markt. De vierde generatie Clio werd gebruikt als voorbeeld voor de techniek. Qua uiterlijk is de Captur een stuk hoger dan de bestaande Renault Clio. Het nieuwe model wordt echter ook geschikt gemaakt voor landen zoals Rusland. Daar draagt de auto de naam Captur terwijl het platform gebaseerd is op dat van een Dacia.

Motorvarianten van de Renault Captur

Al vanaf het moment dat de Renault Captur zijn intrede heeft gemaakt in de automarkt, is de auto leverbaar met drie verschillende motoren. De benzinemotoren onderscheiden zich door hun turbo variant in 90 of 120 pk. Maar er is ook een 90 pk 1.5 diesel uitvoering leverbaar van de Captur. De 120 pk Captur wordt standaard uitgerust met een automatische transmissie. Voor wie liever een diesel rijdt kan de automaat ingebouwd worden als optie.

Ook kennen de Captur’s verschillende soorten uitrustingen. Zo kan er gekozen worden voor een basisuitrusting met de naam Authentique. De Expression staat garant voor een luxe uitvoering terwijl de meer sportieve auto’s de naam Dynamic dragen. Renault introduceert door de jaren heen tevens nog een aantal extra modellen zoals de Helly Hansen, XMod en de Renault Captur Barista. In 2016 komt daar de Signature Wave bij. Ook de dieselmotoren krijgen in 2015 een upgrade. Ze blijven te bestellen als 90 pk, maar ook 110 pk wordt als mogelijkheid aangeboden. De benzinemotoren blijven qua kracht hetzelfde maar zijn nu wel handgeschakeld leverbaar.

De vernieuwde Renault Captur

Het automerk vindt het in 2017 tijd voor een kleine vernieuwing van de Captur. Deze is met recht minimaal te noemen en beperken zich tot een kleine aanpassing in de koplampen en de bumpers. Wel worden er een aantal uitrustingen toegevoegd. De Captur Life wordt daarbij standaard geleverd met een hoge zit terwijl de Zen voor wat meer luxe en comfort zorgt. Dit uit zich vooral in de airconditioning, keyless entry, lichtmetalen velgen en mistlampen. De Intens, Edition One en Initial Paris zijn nog luxer qua uitvoering en uitrusting. Ze bieden tevens een ingebouwd navigatiesysteem en parkeersensoren.

De nieuwe variaties zoals bijvoorbeeld Life, Zen, Intens en Edition One van de Captur zijn leverbaar als 90 pk. Een auto met een 120 pk motor kan vanaf de Intens geleverd worden. Dat geldt tevens als je kiest voor een automatische transmissie. Met uitzondering van de Edition One, kan er tevens een Captur met dCi 90 dieselmotor geleverd worden voor de bovenstaande uitvoeringen. Voor de Edition One is er eenzelfde motor beschikbaar maar dan met 110 pk. Een Renault Captur die is uitgerust met een zelfontbrander kan na de vernieuwing niet meer geleverd worden met een automatische transmissie.

Het succes van de Renault Captur

De Captur heeft Renault veel successen gebracht. Aanzienlijk meer zelfs dan de eerder geïntroduceerde Modus die goed was voor slechts 4.500 verkopen in het jaar 2005. Toen de Renault Captur in 2013 op de markt kwam, verkocht het in het eerste half jaar al ruim 3.700 exemplaren. Het daaropvolgende jaar kunnen deze cijfers zelfs ruim verdubbeld worden naar maar liefst 8.000 autoverkopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier