Bij ons heeft u een ruime keuze aan Volvo V40 modellen welke beschikbaar zijn voor financial lease binnen je organisatie. Door een Volvo V40 te financial leasen, profiteer je van verschillende financiële voordelen. We staan voor je klaar met een maatwerk advies. Op deze manier maak je altijd de juiste keuze als het gaat om voor uw onderneming.

  • Snelle acceptatie
  • Onafhankelijk advies
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

Financial lease Volvo V40

De Volvo V40 wordt in 1996 in eerste instantie geïntroduceerd als echte middenklasser. Nu staat de V40 vooral bekend als een wat meer compacte auto. Deze stationwagon van Volvo mag als eerste de nieuwe naam van de onderverdeling in sedan en stationwagon dragen. Deze krijgen de letters S en V toebedeeld. Volvo en Mitsubishi zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de nieuwe V40. Er wordt dan ook niet alleen kennis gedeeld, maar beide automerken maken ook gebruik van elkaars motoren. Echter bevinden de motoren van Volvo zich wel in een hoger segment. Voor de Volvo V40 T4 wordt er zelfs een speciale kleur groen ontwikkeld. Deze draagt de naam Tundra. De 1.9 turbo benzinemotor heeft een vermogen van 200 paardenkrachten. Daarnaast bestaat er ook nog een optie op innovatieve Gaspra velgen.

De vernieuwing van de Volvo V40

Rond het millennium wordt de Volvo V40 onderworpen aan een kleine verandering. Het design blijft daarbij vrijwel onveranderd. Wel wordt het glas van de koplampen vervangen door een heldere variant en worden de bumpers zowel aan de voor als achterzijde wat strakker vormgegeven. Ook heeft de consument nu de keuze uit diverse nieuwe kleuren en velgen. Ook motor technisch worden er een aantal aanpassingen gedaan. De 1.9 wordt vervangen door een meer krachtige en soepele 2.0 motor. De diesels krijgen ook een nieuwe motor met de inbouw van de common rail. Deze motoren zijn afkomstig van Renault. In het jaar 2002 krijgt de Volvo V40 tevens zwarte units rondom de koplampen.

Volvo V40 - De nieuwe generatie

De nieuwe S40 en de V50 zijn de opvolgers van de reeds bestaande Volvo V40. Deze worden in 2005 op de markt gebracht net als de C30. Dit betreft een hatchback. De C30 krijgt na verloop van tijd ook een nieuwe opvolger welke ook weer de V40 gaat heten. 7 jaar later, in 2012 om precies te zijn, komt de nieuwe generatie V40 op de markt. De auto staat op een platform van Ford, welke in die tijd net gebroken had met Volvo. Door deze ontwikkeling was het motoraanbod zeer veelzijdig qua afkomst. Zo waren de diesels vooral afkomstig van PSA terwijl de kleine motoren op benzine in feite turbo uitvoeringen waren van de Ford Ecoboost. Alleen het paradepaardje van Volvo, de T5, kon rekenen op een originele vijfcilinder motor van Volvo.

Omdat de dieselmotoren van Volvo een lage bijtelling hadden, waren ze enige tijd populair voor de lease. Een aantrekkelijke dieselmotor voor een lease auto was in eerste instantie bijvoorbeeld de D2 met 115 pk. Ook de D4 motor van de Volvo V40 voldeed later aan de gestelde normeringen. Deze motor had maar liefst 190 pk. Daarmee slaagde Volvo erin om als vrijwel enige fabrikant een knappe maar zuinige auto op de markt te zetten. Hoewel de V40 hatchback alleen als een vijfdeurs leverbaar is, wordt er later wel een verrassende versie op de markt gebracht namelijk de Cross Country.

De V40 krijgt daarmee een robuuste en iets sportieve uitstraling. Ook worden er diverse extra’s toegevoegd zoals dakrails en kunststof bumpers voor een stoere look. Ook wordt de carrosserie van de V40 omhoog gebracht en wordt de auto standaard uitgerust met voorwielaandrijving. 4WD met haldex is echter ook een optie. Een haldex koppeling zorgt ervoor dat de V40 via de voorwielen wordt aangedreven tenzij er niet voldoende grip is. Dan kan het systeem de achterwielen tot wel 50% aandrijven. Hiermee creëert Volvo een vierwielaandrijving die zowel praktisch als zuinig is.

Tweede generatie Volvo V40

In het jaar 2016 is de V40 toe aan zijn tweede generatie. Zoals dat Volvo betaamt, worden de veranderingen met de grootste zorgvuldigheid doorgevoerd. Mede omdat ook deze generatie V40 weer in het teken staat van het exterieur. Zet zoals de XC90 al voorzien was van Thor koplampen, zo gebeurd dat ook bij de V40. Deze lampen worden het herkenbare gezicht van de nieuwe Volvo’s. Het interieur wordt duurzaam gemaakt met nieuwe bekleding.

Ook het infotainment wordt compatible gemaakt met diverse Apple producten zoals bijvoorbeeld de iWatch. Ook motorisch worden er veranderingen doorgevoerd. Zo zijn er verschillende diesel en benzinemotoren met een viercilinder leverbaar. Dit zijn allen Volvo motoren behalve de kleinere exemplaren. Deze komen nog gedeeltelijk van Ford. Ook wordt de CleanZone geïntroduceerd. Een uniek filtersysteem die de V40 beschermt tegen andere vervuilende voertuigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier