Volkswagen Polo Zakelijk Leasen

De Volkswagen Polo is zeer geliefd als het gaat om financial lease. Steeds meer ondernemers en bedrijven kiezen voor het leasen van dit Volkswagen model. Financial lease biedt sowieso veel voordelen. Je behoudt je financiële positie omdat je maandelijks een vast bedrag aflost voor de auto. Daardoor houdt je meer slagkracht over voor andere investeringen binnen de organisatie.

Financial lease houdt in dat je economisch gezien eigenaar bent van de Volkswagen Polo. Daardoor kun je gebruik maken van een aantrekkelijke aftrek op het gebied van investering en rente. Uiteraard kunnen we je altijd voorzien van een waardevol advies omtrent Volkswagen Polo zakelijke financial lease. Daarnaast informeren we je ook graag over het actuele aanbod.

  • Snelle acceptatie
  • Onafhankelijk advies
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

Het ontstaan van de Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is ontwikkeld nadat er rond 1970 steeds meer vraag kwam naar zuinige en kleine auto’s. Deze verandering in de markt werd mede veroorzaakt door de energiecrisis in de jaren ‘70. Sommige automerken voldeden al aan deze vraag. Zo introduceerde Renault de 5, kwam Fiat met de 126 en won ook Mini terrein met het kleine en klassieke model.

Rond de jaren ‘70 had Volkswagen net de overname van Audi en de introductie van de populaire Golf achter de rug. Het budget voor een kleine auto die aan de vraag van de consument kon voldoen was dan ook minimaal. Toch slaagde Volkswagen er met de komst van de Polo in om de markt te veroveren. Het design van de Polo werd gebaseerd op de compacte Audi 50 die een korte tijd succesvol was geweest. Het design werd aangepast aan de kenmerken van Volkswagen.

De Polo werd minder luxe uitgevoerd en ook de motor had minder capaciteit. Binnen 6 weken lanceerde Volkswagen de Polo welke na 7 jaar ook als sedan beschikbaar was onder de naam Volkswagen Derby. In 1979 wordt de Polo voorzien van een verfrissend design waarna Volkswagen de populaire auto tot aan 1981 blijft produceren. Het succes van de Volkswagen Polo blijkt wel als er binnen een tijdsbestek van 6 jaar meer dan 500.000 exemplaren van de band zijn gerold.

De Volkswagen Polo 2 en 3

Nadat er in 1981 ruim een half miljoen exemplaren zijn geproduceerd, krijgt de Polo aan het einde van dat jaar een facelift welke vooral zichtbaar is aan de achterzijde van de auto. De rechte en doorlopende achterkant krijgt echter niet veel lof van het volk. Volkswagen besluit zich daarom te richten op een coupé uitvoering van de Polo die veel gelijkenissen toont met een hatchback.

Een tweede verandering in het design vindt plaats in 1990. De Polo krijgt een nieuw aanzicht en ook de achterverlichting krijgt een nieuw ontwerp. Een ingrijpende facelift is het echter niet, maar Volkswagen brengt wel de Polo G40 op de markt die menig sportief hart sneller doet slaan. De krachtige viercilinder 1.3 liter staat ook wel bekend als de G-lader door de geïntegreerde mechanische compressor.

De derde generatie Volkswagen Polo komt tot stand door een samenwerking tussen Volkswagen en Seat. De Ibiza en de Cordoba zijn een inspiratiebron geweest voor het uiterlijk van de Volkswagen Polo III. Het automerk produceert tevens een stationwagon, sedan en hatchback variant waarna in 1999 ook de Polo-GTI wordt geïntroduceerd. Een kleine aanpassing in het design vindt plaats in het jaar 2000.

Volkswagen Polo 4 en 5

Het succes van de Volkswagen Polo blijft groeien waarna het in 2002 zijn eigen sub-model krijgt toegewezen. In eerste instantie was dit de Volkswagen Lupo, maar al snel volgde ook de Fox en de robuuste CrossPolo. De uitvoeringen waren zeer variabel. Van een snelle GTI-variant, tot aan de milieuvriendelijke BlueMotion. Nog steeds produceert en levert Volkswagen deze modellen aan specifieke markten, hoewel ze wel een kleine verandering in het design hebben ondergaan.

De vele uitvoeringen waarin de IV geleverd kon worden, werden ook doorgevoerd in de vijfde generatie Volkswagen Polo die in het jaar 2009 op de markt gezet werd. De BlueMotion wint zelfs steeds meer terrein door het belastingvoordeel wat verkregen kon worden. De kleine en zuinige 1.2 motor en het gestroomlijnde design levert de Volkswagen Polo zelfs de titel voor Auto van Jaar 2010 op.

Vanaf dat moment mag de Polo V zich luxe noemen. Er komen dan ook steeds meer beschikbare opties voor de Volkswagen Polo zoals bijvoorbeeld cruise control, LED-verlichting en geïntegreerde alerts voor de waarneming van vermoeidheid. Het GTI-model van de Polo is zelfs één van de meest innovatieve in zijn range. Het model wordt gereduceerd en voorzien van een turbo 1.4 viercilinder met compressor welke gekoppeld wordt aan een zeventraps DSG-transmissie.

De nieuwe en moderne Volkswagen Polo

Weer heeft de Volkswagen Polo een ingrijpende metamorfose ondergaan die het model zeker ten goede komt. De nieuwe generatie van de Polo is ruim, veilig en zuinig. De modellen zijn uitgevoerd met een impact detectie, noodrem en blind spot assistent en een innovatieve airbag die zonder batterij geactiveerd kan worden. Ook de Volkswagen Polo GTI is in deze nieuwe generatie onder handen genomen. Ze zijn uitgevoerd met een krachtige 2 liter turbomotor. Met 200 pk onder de motorkap is deze GTI sneller dan ooit tevoren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op alle mogelijkheden met u door te spreken.

Contactformulier