Goedkoop leasen

De goedkoopste lease auto per maand is geheel afhankelijk van de wensen die je hebt. Bij een financial lease kan het veel geld schelen als je voor jezelf goed bedenkt met welke leasetermijn je het meeste voordeel haalt. Dit heeft deels te maken met de meest gunstige periode voor een slottermijn, maar ook voor welke lease auto u kiest. Als zakelijke rijder is het een belangrijke afweging, een goedkope tweedehands auto is misschien voordeliger, maar voldoet deze ook aan uw wensen met betrekking tot mobiliteit? 

Goedkoop leasen bij Inleaseautos.nl

Inleaseautos.nl heeft een breed aanbod personenauto’s en bedrijfswagens die beschikbaar zijn als financial lease. De goedkoopste modellen zijn de kleinere stadsauto’s zoals de Volkswagen Up, Peugeot 107 en Fiat 500. Leasen onder de 150 euro is met deze modellen zeker mogelijk indien je kiest voor de juiste aanbetaling en slottermijn. Dat geldt ook zeker voor de auto’s uit een wat hoger segment. Het is begrijpelijk dat je als zakelijke rijder ook een bepaalde uitstraling wenst. Met een redelijke aanbetaling en slottermijn is het daarom ook zeker mogelijk om voor minder dan 200 euro per maand bijvoorbeeld een Volkswagen Passat, Mercedes-Benz A klasse of Renault Mégane te leasen. 

Tweedehands auto leasen

Vaak is het financieel aantrekkelijker om een tweedehands auto te leasen in plaats van te kopen. De kosten van het model zullen door afschrijving al lager zijn, maar dankzij financial lease hoef je als ondernemer ook niet het volledige bedrag in één keer te betalen. Op deze manier kunt u voordelig in een degelijke auto rijden. Bij Inleaseautos.nl bieden we een aanbod van auto’s en bedrijfswagens aan die door autodealers doorverkocht worden, bijvoorbeeld nadat ze teruggebracht zijn na een lease. Inleaseautos.nl regelt je financiering voor de leaseauto.

Het voordeel van Inleaseautos.nl

Bij Inleaseautos.nl werken we op basis van financial lease. Dit houdt in dat je economisch eigenaar bent van de auto. Het voordeel voor ondernemers is dat de kosten afgetrokken kunnen worden zodra je de auto activeert op de balans. Het nadeel is dat je zelf moet zorgen voor verzekering en onderhoud. Over zakelijke financial lease vertellen we je graag nog veel meer, net als over bijtelling. Op het gebied van financial lease zijn we al jarenlang expert. Dankzij onze uitstekende samenwerkingen met autobedrijven kunnen we je een persoonlijke benadering geven door mee te denken in de wensen. Je hoeft niets meer te regelen. De goedkoopste nieuwe auto’s zijn bij ons op de website te vinden, maar als je een kenteken hebt kunnen we voor elke auto aan de slag gaan.

Misschien ben je net ondernemer geworden en is het tijd om een zakelijke auto aan te schaffen. Bij Inleaseautos.nl begrijpen we helemaal dat je als starter behoefte hebt aan lage kosten. We kunnen in dat geval financial lease zeker aanraden. In de meeste gevallen is het fiscaal de aantrekkelijkste vorm van lease.

Heb je interesse in meer informatie over financial lease? Of wil je direct een offerte aanvragen voor de goedkoopste financial lease? Neem contact met ons op door te bellen naar 053-4304117.