Bedrijfsauto leasen

Lease eenvoudig een bedrijfsauto

Steeds meer ondernemers kiezen voor het gemak van financial lease. Dit biedt de mogelijkheid om te kunnen beschikken over een bedrijfsauto die geheel aan je wensen én die van jouw onderneming voldoet. Daarnaast straal je met een passende bedrijfswagen professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar je klanten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen bieden we een ruim assortiment bedrijfsauto’s aan, welke geschikt zijn voor zakelijke financial lease. Door de variatie in modellen en uitvoeringen vind je altijd een leaseauto die past bij jouw werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan bedrijfswagens voor personen of goederenvervoer. Met financial lease profiteer je als ondernemer daarnaast van financieel aantrekkelijke voordelen.

Investeren in het wagenpark is niet voor elke ondernemer of ZZP’er vanzelfsprekend. Vaak moet de zakelijke rekening aangesproken worden terwijl je deze liever intact houdt voor belangrijkere investeringen binnen het bedrijf. Juist dan is financial lease een prima optie. De bedrijfsauto kan in vastgestelde maandelijkse termijn terugbetaald worden. Je hoeft dus geen grote uitgaven te doen terwijl je wel kunt beschikken over een representatieve bedrijfswagen.

Meest populaire bedrijfswagens

Als je als ondernemer nadenkt over financial lease, wil je natuurlijk weten welke bedrijfsauto het beste bij je past. Aan de hand van de onderstaande top 10 bedrijfsauto’s voor financial lease wordt deze keuze een stuk eenvoudiger.

01

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is een zeer populaire bedrijfsauto op het gebied van financial lease. Veel ondernemers prijzen het model om zijn betrouwbaarheid en het representatieve design. Het merk staat natuurlijk niet voor niets voor degelijke kwaliteit van Duitse bodem.

02

Ford Transit

De Ford Transit is niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar biedt ook verrassend veel ruimte en comfort. Daarnaast is de Ford Transit leverbaar in diverse uitvoeringen en modellen welke allen zeer compleet zijn uitgerust.

03

Volkswagen Caddy

Voor de startende ZZP’er of kleine ondernemer is de Caddy van Volkswagen een geliefde bedrijfsauto. De Caddy biedt verrassend veel ruimte en is zeer geschikt voor het vervoeren van kleine goederen. Daarnaast is een Volkswagen Caddy behoorlijk waardevast waardoor het een prima investering is voor zakelijke financial lease.

04

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes Sprinter is al jaren populair als bedrijfsauto voor ondernemers. Dit komt mede door het enorme laadvermogen, zijn kracht en het kenmerkende comfort van Mercedes.

05

Opel Vivaro

De Opel Vivaro biedt veel ruimte. In combinatie met het handige doorlaadluik in de auto is deze ruimte ook nog eens praktisch te gebruiken. Ondernemers die materialen met grote omvang moeten vervoeren, prijzen de Opel Vivaro vanwege het gebruiksgemak. Daarnaast is de bedrijfsauto compleet uitgerust.

06

Mercedes-Benz Vito

De Mercedes Vito is in 2017 niet voor niets uitgeroepen tot bedrijfsauto van het jaar. Het interieur is vrijwel net zo luxe als de personenwagens van Mercedes. De combinatie van prestatie, comfort en kracht is mede de reden dat steeds meer ondernemers kiezen voor de financial lease van een Mercedes-benz Vito.

07

Renault Trafic

De Renault Trafic heeft een compact formaat maar biedt daarnaast zeer veel laadruimte. Ondernemingen als bouwbedrijven, koeriersdiensten en pakketbezorgers eren de bedrijfswagen om zijn praktische gebruik en de vele beschikbare opties.

08

Renault Master

De Renault Master is een van de ruimste bedrijfsauto’s van Renault. Met meer de vele keuzemogelijkheden is er altijd een Renault Master die past bij jouw onderneming. Het is dan ook niet voor niets dat de Master één van de populairste financial lease bedrijfsauto’s van Renault is.

09

Peugeot Partner

De bedrijfswagen Peugeot Partner biedt eveneens veel laadruimte en is een echte allrounder. Veel ondernemers kiezen voor de veelzijdigheid van de Peugeot Partner, mede omdat deze auto leverbaar is in diverse varianten en met verschillende opties.

010

Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter is een indrukwekkende bedrijfsauto als het aankomt op ruimte. Dit model van Volkswagen is zeer geschikt voor het vervoeren van zwaar materiaal in grote hoeveelheden. Het financial leasen van de Volkswagen Crafter is vooral populair onder bouwbedrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Natuurlijk kunnen we je ook voorzien van een maatwerk advies. Daarnaast staan we voor je klaar als je overige vragen hebt over zakelijke financial lease of als je op zoek bent naar een passend oplossing voor jouw onderneming. Onze ervaren specialisten informeren je graag vrijblijvend over de uitgebreide mogelijkheden.

Contactformulier