Financial Lease

FINANCIAL LEASE. WAT IS HET?

  • BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE
  • HELDERE TAAL
  • GEEN GEDOE, WEL GEMAK
  • VLOTTE UITBETALING

WAT IS FINANCIAL LEASE?

Een auto leasen op basis van financial lease biedt een aantal voordelen. Zo kun je zonder jaarcijfers een aanvraag doen, waardoor er ook voor startende ondernemers legio mogelijkheden zijn. Daarnaast kun je direct de volledige btw terugvorderen, maar financial lease heeft meer fiscale voordelen. Je wordt namelijk ook economisch eigenaar van de auto

01

Diverse financiele voordelen

Omdat je economisch eigenaar bent van de auto kun je diverse belastingvoordelen benutten. Daarnaast kun je de rente die je betaalt over de financial lease aftrekken van de winst. Rijd je elektrisch? Dan komen daar nog een aantal extra voordelen bij!

02

Ruimte voor investering

Omdat je geen eenmalige hoge investering hoeft te doen voor je mobiliteit, behoud je je financiële buffer. Deze kun je op die manier weer gebruiken voor andere – wellicht broodnodige – investeringen.

03

Goed om te weten

Het is echter wel goed om te weten dat je, omdat je eigenaar bent van de auto, verantwoordelijk bent voor zowel verzekering, wegenbelasting en het onderhoud van de auto. Dit zit niet bij de financial lease inbegrepen. Wil je hier meer informatie over? Lees dan eens ons artikel over financial lease op onze blog.

Vakkundig en snel mobiel kunnen zijn.

We kunnen ons goed voorstellen dat er veel op je afkomt als je overweegt een auto te leasen. Welke vorm kies je? Waarschijnlijk heb je operational lease, shortlease en financial lease overwogen. Je wil mobiel zijn, maar momenteel geen grote investering doen? Dan is financial lease iets voor je. Het voordeel van financial lease is dat je economisch eigenaar wordt en de auto op de balans komt te staan. Dit geeft je de mogelijkheid om de volledige btw direct terug te vorderen. Daarnaast zijn de rente- en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra je een auto hebt gevonden, geef je ons het kenteken en jouw KvK-nummer door. Wij gaan met de aanvraag aan de slag en hebben vaak dezelfde dag nog bericht. We nemen contact met je op om de aanvraag door te nemen. Wat wil je betalen per maand? Wil je gebruik maken van een slottermijn en heb je nagedacht over de gewenste looptijd?

Direct een financial lease offerte aanvragen?

Heb je een auto op het oog en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Vraag dan een financial lease offerte aan en we gaan voor je aan de slag. Heb je advies nodig inzake de looptijd? Weet je nog niet of je wel- of niet een slottermijn wil inbouwen? Neem contact met ons op voor informatie, om te sparren of om de aanvraag door te nemen. Het enige dat wij nodig hebben is een kenteken en jouw KvK-nummer, wij regelen de rest.
VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN