Volkswagen Zakelijk Leasen

De mogelijkheden van Volkswagen Financial Lease

Bij ons heeft u een ruime keuze aan Volkswagen modellen welke beschikbaar zijn voor financial lease binnen uw organisatie. Van de klassieke Volkswagen Polo tot aan de compacte Up!. We staan voor u klaar met een maatwerk advies. Op deze manier maakt u altijd de juiste keuze als het gaat om voor uw onderneming.

  • Snelle acceptatie
  • Onafhankelijk advies
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

Bedrijfswagens en andere modellen van Volkswagen

Natuurlijk staat Volkswagen ook bekend om zijn degelijke bedrijfswagens. Ze bieden naast ruimte en comfort alles wat de zakelijke rijder nodig heeft. Een Volkswagen bedrijfsauto is leverbaar in diverse modellen. Van handige Caddy tot aan de bekende Transporter of de verrassend ruime Crafter. Met dit ruime aanbod van Volkswagen bedrijfsauto’s voor financial lease, kunnen we u altijd voorzien van een passende oplossing. Of dat nu om goederenvervoer, personenvervoer of andere transportdoeleinden gaat.

De geschiedenis van Volkswagen

Volkswagen is een toonaangevende autofabrikant. Als onderdeel van de Volkswagen Group is Volkswagen wereldwijd zelfs één van de grootste fabrikanten van verschillende modellen auto’s. De Duitse autogigant is bekend geworden door de introductie van de Volkswagen Kever. Vanaf de oprichting van Volkswagen in 1938 tot aan 2003 zijn er ruim 21 miljoen Kevers van de band gerold. De betrouwbaarheid van het merk verklaart tevens het succes van Volkswagen financial lease. Steeds meer mensen kiezen voor een standaard compleet uitgeruste Volkswagen die de gebruiker van veel comfort voorziet. En zoals typerend voor auto’s van Duitse makelij, is elk model Volkswagen uitgerust met een innovatief veiligheidssysteem.

De naam Volkswagen doet zijn naam eer aan. Een goed gekozen naam, want vanuit dit uitgangspunt is de auto begin jaren ‘30 ook ontwikkelt. Het was Ferdinand Porsche die het gewone volk van een betaalbaar en eenvoudig vervoersmiddel wilde voorzien. Met de verschillende Volkswagen modellen is deze missie meer dan geslaagd. De auto’s domineren het straatbeeld in zowel binnen als buitenland. Dat wordt mede veroorzaakt door de ruime keuze aan modellen én de verschillende prijsklassen die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Binnen het merk Volkswagen kunt u zowel luxe en comfortabel als degelijk en voordelig rijden. Ook de financial lease markt wordt door Volkswagen moeiteloos veroverd. De VW Golf, Passat of Polo zijn daarbij een favoriete keuze. Als het om Volkswagen financial lease gaat, bieden we een ruime keuze aan nieuwe Volkswagens. Maar ook jonge occasions behoren tot de mogelijkheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op alle mogelijkheden met u door te spreken.

Contactformulier