Top 10 Populaire Bedrijfswagens in 2019

Wat zijn de Populairste bedrijfswagens in 2019?

Als startend ondernemer of bedrijf wil je natuurlijk wel een goede keuze maken als het aankomt op het leasen van een bedrijfswagen. Om je op weg te helpen hebben we, in willekeurige volgorde, een overzichtelijke top 10 van de meest populaire bedrijfswagens van 2019 voor je samengesteld. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze én weet je welke soort auto bij jouw onderneming past.

1. Volkswagen Transporter

Kwaliteit

Ook de nummer twee in deze top 10 is gereserveerd voor een bedrijfswagen van Volkswagen. De Transporter is al jaren niet meer weg te denken uit het intensieve bedrijfsleven. De Volkswagen Transporter is comfortabel, veilig en staat altijd garant voor een hoge kwaliteit. Ook de restwaarde van deze bedrijfsauto blijft aanzienlijk goed.

Flexibiliteit

De Transporter is voorzien van een zeer ruime laadruimte die vooral erg veelzijdig en functioneel gebruikt kan worden. Een maatwerk inrichting voor een Volkswagen Transporter vormt dan ook geen enkel probleem. Ook het interieur voldoet aan de hoge veiligheidsnormen en bescherming. Zo is de auto uitgerust met diverse bevestigingsmogelijkheden waardoor elke transport op een veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd kan worden.

De Volkswagen Transporter is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 68,46 per maand.

2. Volkswagen Caddy

Comfort

Met stip op nummer één in deze top 10 vind je de populaire Volkswagen Caddy. Deze auto voorziet zijn bestuurder van een hoge mate van comfort. Daarnaast behoudt deze bedrijfswagen een uitstekende marktwaarde. Als je als ondernemer vooral wilt kunnen beschikken over veel laadruimte, is de Caddy een weloverwogen keuze. Deze auto geeft je als snel 1 kuub meer ruimte dan de andere bedrijfswagens in deze range.

Laadruimte

De maximale laadruimte van de Volkswagen Caddy bedraagt dan ook een indrukwekkende 3,2 m3. Daarnaast is de wagen voorzien van praktische wanden en een opbergsysteem met verschillende vakken. Zeker als je werkt met diverse soorten gereedschap werkt dit zeer efficiënt en overzichtelijk. Daarnaast is de bodem van de laadruimte voorzien van een stevige vloer en is er extra bekleding aangebracht op de zijwanden.

De Volkswagen Caddy is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 76,86 per maand.

  • Snelle Acceptatie
  • Traject Begeleiding
  • Beoordeling Zonder Jaarcijfers
  • 20 Jaar Zakelijke Lease Expert

3. Opel Vivaro

Functioneel

De Opel Vivaro is een echt werkpaard. Hij doet zijn stoere en stevige uiterlijk dan ook eer aan. Deze bedrijfswagen is zeer solide wat hem geliefd maakt in diverse bedrijfstakken. Het interieur is volledig afgestemd op veelvuldig gebruik. De laadruimte is daarbij verrassend ruim terwijl de cabine zowel de bestuurder als de bijrijder van het nodige comfort voorziet. Deze bedrijfswagen is daarnaast ook nog eens zuinig, sterk en betrouwbaar.

Indrukwekkende laadruimte

De Opel Vivaro is robuust maar heeft tevens ook een representatief voorkomen. In combinatie met de zeer ruime opbergmogelijkheden is de Vivaro altijd een goede keuze. Zeker als je vaak grote of zware ladingen moet vervoeren. De Opel Vivaro is dan ook leverbaar in twee verschillende afmetingen en dakhoogtes. Daarnaast heeft de auto een dubbele cabine waardoor er meerdere personen tegelijkertijd vervoert kunnen worden. De laadruimte heeft een inhoud van 4.0 m3 en is flexibel in te delen. Het gebruiksgemak wordt versterkt door de scheidingswand en het doorlaadluik. Een lading vervoeren met een lengte van ruim 4 meter vormt dan ook geen enkel probleem voor de Opel Vivaro.

De Opel Vivaro is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 67,81 per maand.

4. Ford Transit Custom

Innovatieve technologie

De Transit Custom van Ford is een robuuste en betrouwbare bedrijfswagen met een hoge functionaliteit. Daarnaast is de Custom uitvoering voorzien van technische hoogstandjes welke in combinatie met een efficiënte indeling en ontwerp voor topklasse zorgen. Deze bedrijfswagen voorziet zijn bestuurder niet alleen van veiligheid en comfort, maar ook van geavanceerde ontwikkelingen.

Milieuvriendelijk

De Ford Transit Custom heeft een 2.0 Ecoblue motor. Daarmee voldoet de bedrijfswagen aan de 6.2 norm voor emissies. De kosten in het verbruik zijn daardoor lager, evenals de schadelijke uitstoot. Hoewel de motoren kleiner in omvang zijn, leveren ze wel een betere prestatie en een hoger vermogen.

Trek en laadvermogen

De Transit Custom van Ford is tevens uitgerust met een Trailer Sway Control. Dat wil zeggen dat ladingen en aanhangers op een veilige manier getrokken kunnen worden. Het systeem voorkomt slingeren omdat de snelheid van de wagen direct wordt aangepast als dit gebeurd. Dit wordt mogelijk gemaakt door het vertragen van de motorkoppel en het gelijktijdig reduceren van de remdruk op alle 4 de wielen. De Ford Transit kan met het grootste gemak grote ladingen vervoeren met een afmeting van 2 x 1. Dit kan op de vloer, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van het doorlaadluik waardoor er afmetingen tot wel 3,4 meter vervoerd kunnen worden. De voor cabine blijft tijdens het gebruik van het luik gewoon intact. Deze korte bedrijfswagen van Ford heeft een totale laadruimte van maar liefst 6 m3. De verlengde versie van de Transit biedt een imposante ruimte van zelfs 6,8 m3. De Custom van Ford voorziet de gebruiker van een brede schuifdeur welke door een innovatief systeem automatisch open blijven staan tijdens het in- en uitladen van goederen.

De Ford Transit Custom is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 87,19 per maand.

5. Mercedes-Benz Sprinter

Onderscheidende klasse

De Sprinter van Mercedes is van een hoogwaardige klasse. Hij voorziet zijn gebruiker van een hoge mate van comfort, veiligheid en bescherming. Daarnaast is de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter ook nog eens zeer representatief om te zien. De basisuitvoering is leverbaar in diverse varianten. Hierbij heb je zelfs de keuze uit een bedrijfswagen met aangedreven voorwielen, een gesloten bestelwagen een dubbel of chassiscabine. 

Vernieuwde innovaties

De Sprinter bedrijfswagen heeft een verlaagde basisprijs voor modellen met voorwielaandrijving. Ten opzichte van de Sprinters met achterwielaandrijving, is de laadruimte wel ruimer. Ook de laaddrempel is wat lager. Als je kiest voor een Mercedes-Benz Sprinter kun je ook profiteren van een innovatief concept voor de bediening van instrumenten. Ook heeft de bedrijfswagen diverse assistentie mogelijkheden én is de wagen uitgerust met een luxe multimediasysteem. Natuurlijk kan elke gewenste optie als maatwerk worden geleverd.

De Mercedes-Benz Sprinter is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 87,29 per maand.

6. Renault Master

Ongekend veel mogelijkheden

De Master van Renault mag een échte meester genoemd worden als het gaat om diversiteit in mogelijkheden. De wagen is dan ook leverbaar in diverse versies en modellen. Zo heb je als ondernemer de keuze uit een gesloten bestelbus, maar ook een open laadruimte met zijwanden behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden tussen een dubbele, chassis of platformcabine. De Renault Master is leverbaar met voorwiel en achterwiel aandrijving. Ook kan er gekozen worden tussen een enkel of dubbellucht als er gekozen wordt voor een bedrijfswagen met voorwielaandrijving. Omdat de Renault Master met aangedreven achterwielen ook leverbaar is als versie met enkel lucht, kunnen er tevens probleemloos ladingen in de breedte vervoerd worden.

Multifunctionaliteit

De Master is in alle opzichten multifunctioneel inzetbaar. De auto biedt veel zicht op de weg en is voorzien van een ergonomisch systeem waarmee de rijpositie veranderd kan worden. Ook het interieur aan de voorzijde is trendy en professioneel te noemen. De hoge mate van comfort wordt tevens mogelijk gemaakt door de ingebouwde klimaatbeheersing en demping van het rijgeluid. De cabine heeft tevens een tafel die draaibaar is in diverse posities. Handig voor het schrijven van facturen onderweg. Dat maakt de Renault Master zowel een multifunctioneel kantoor als werkplaats.

Diverse uitvoeringen en mogelijkheden

Met de Master van Renault heeft de gebruiker een ruime keuze aan uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor een chassis of platform cabine en behoort ook een eenzijdige of dubbele cabine tot de mogelijkheden. Als er gekozen wordt voor een chassis cabine heeft de gebruiker tevens de keuze uit diverse opbouwen. Dat maakt de bedrijfswagen geschikt voor diverse hoge belastingen. Doordat de bodem van de platformcabine extra laag is, kunnen er eenvoudig diverse soorten goederen vervoerd en gelost worden. Ten opzichte van de chassiscabine is de platform uitvoering tot wel 15 centimeter lager. Dit maakt de Renault Master zeer geschikt als bedrijfswagen voor paardentransport, maar ook voor bijvoorbeeld koeriersdiensten.

De Renault Master is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 83,90 per maand.

  • Onafhankelijk Advies
  • Vandaag Offerte, Morgen Rijden
  • Geen Bemiddelingskosten
  • Wel de Beste Service

7. Mercedes-Benz Vito

Efficiënt gebruik

Ook de Vito van Mercedes-Benz mag niet ontbreken in deze top 10 van populaire bedrijfswagens van 2019. De Vito is representatief, efficiënt in gebruik en uitdagend. Daarnaast biedt deze bedrijfswagen een hoge mate aan veiligheid en flexibiliteit. Dat kan ook niet anders, want de Vito is een product welke afkomstig is van een specialist op het gebied van bedrijfswagens.

Zuinig in gebruik

De Mercedes-Benz Vito is dan wel robuust en stoer, maar hanteert een zeer zuinig gebruik. Per 100 gereden kilometers verbruikt de bedrijfswagen slechts 5,7 liter brandstof. Daarnaast biedt dit model uit de stallen van Mercedes een hoge mate aan veiligheid en betrouwbaarheid. De wagen is leverbaar in diverse uitvoeringen zoals een voor, achter of vierwiel aangedreven systeem. Dat maakt deze bedrijfsauto populair onder een brede doelgroep.

Duitse kwaliteit

De Mercedes-Benz Vito bedrijfswagen heeft een carrosserie welke volledig verzinkt is. Dat zorgt ervoor dat de wagen zijn kwaliteit en betrouwbaarheid behoudt. Dat geldt ook voor de hoge restwaarde van deze Mercedes bedrijfswagen.

De Mercedes-Benz Vito is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 86,56 per maand.

8. Ford Transit Connect

Geavanceerde technologie

Ook de nummer 8 in deze top 10 bedrijfswagens 2019 is gereserveerd voor een product van Ford. De Transit Connect heeft een moderne uitstraling en een vernieuwde binnenzijde welke is voorzien van technische hoogstandjes. Natuurlijk kan de gebruiker daarbij wel blijven rekenen op de betrouwbaarheid en functionaliteit die hij van Ford gewend is. Zo is ook de Transit Connect voorzien van een dubbele passagiersstoel die flexibel in te stellen is. Ook de SYNC 3 blijft in deze bedrijfswagen behouden. De Ford Transit Connect is als korte en lange wielbasis variant leverbaar. De beschikbaar laadruimte kan daarmee oplopen tot wel 3,6 m3. De Connect heeft een indrukwekkend laadvermogen tot bijna 900 kg. Ook qua veiligheid tijdens het rijden laat het innovatieve systeem van de Transit Connect niets aan het toeval over. Handsfree besturing blijft mogelijk zodat bescherming en veiligheid optimaal blijft. De Ford Transit Connect is daarnaast ook nog eens verrassend zuinig in gebruik.

Robuuste motor en veel ruimte

De Ford Transit Connect heeft een sterk motor met maarliefst 75 of zelfs 120 pk onder de motorkap. De haast geruisloze motor valt onder de noemer EcoBlue diesel waarmee ze zowel voor een uitstekende prestatie als efficiëntie zorgen. Afhankelijk van de keuze tussen een L1 of een L2 model Transit Connect, biedt de bedrijfswagen ruimte aan materialen van 1.75 tot wel 2.15 meter. De hoogte van de materialen kan daarbij oplopen tot 2.44 meter.

De Ford Transit Connect is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 70,40 per maand.

9. Renault Trafic

Professionele bedrijfswagen

De Renault Trafic staat bekend om zijn enorme laadruimte. Deze loopt op tot ruim 8 m3. Ideaal dus voor het opbergen van diverse soorten gereedschappen en het vervoer van zware materialen. Omdat de ruimte ook nog eens is voorzien van een efficiënte indeling en een doorlaadluik, kunnen er in de L2 versie goederen worden vervoerd met een afmeting tot ruim 4 meter. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het tussenschot. De cabine is onderworpen aan een innovatieve technologie en heeft daarnaast diverse opbergvakken.

Zuinig en robuust

Deze bedrijfswagen van Renault is naast robuust ook nog eens zeer zuinig. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van motoren die zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Ook het interieur van de Renault Trafic is trendy en van alle gemakken voorzien. Dat geldt tevens voor de mobiele apparatuur die eenvoudig geïntegreerd kan worden. Dat maakt de Renault Trafic ook geschikt om onderweg diverse administratieve taken uit te kunnen voeren. Zo heeft het interieur ruime opbergvakken en biedt het diverse mogelijkheden voor tablet of laptop gebruik.

De Renault Trafic is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 76,21 per maand.

10. Ford Transit

Perfecte wegligging

De Ford Transit heeft een uitstekende ligging op de weg door de slimme vierwielaandrijving. Deze stemt de werking af op de omstandigheden op de weg. Het vermogen wordt perfect verdeeld over de vooras en de achteras van de bedrijfswagen. Daarnaast heeft de Transit bijzonder veel opbergmogelijkheden voor zowel gereedschap, goederen als kantoorbenodigdheden. Ook biedt deze bedrijfswagen diverse verborgen vakken voor het opbergen van waardevolle spullen. Ook is er binnen het interieur van de cabine gedacht aan comfort voor de rijder. De deuren bevatten bekerhouders en een houder voor kleingeld.

Veel ruimte voor een efficiënt gebruik

De Ford Transit is verrassend ruim en geheel aangepast aan de wensen van de zakelijke gebruiker. De wanden van de wagen zijn rechter gemaakt, terwijl het dak iets meer aan hoogte gewonnen heeft. De nieuwe Ford Transit is de langste uit de range bedrijfswagens van Ford. Ideaal voor het vervoeren van volume transport of zware en lange materialen.

De Ford Transit is met Financial Lease al beschikbaar vanaf € 76,21 per maand.

*Alle bovenstaande genoemde prijzen zijn de laagste prijs binnen het aanbod op 15-08-2019.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder:)

Contactformulier