Mercedes Zakelijk Leasen

Zakelijke financial lease voor Mercedes-Benz

Met Mercedes-Benz financial lease geniet je op zakelijk gebied van veel voordelen. Het aanbod loopt uiteen van de A-klasse tot en met de V-klasse. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit financial lease van een Mercedes bedrijfswagen zoals de Sprinter of de luxe Vito. In ons assortiment bieden we diverse Mercedes-Benz modellen aan welke geschikt zijn voor financial lease. Van compleet uitgeruste bedrijfswagens tot aan luxe personenauto’s.

  • Snelle acceptatie
  • Snelle acceptatie
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

Voordelen Financial Lease

Financial lease staat bekend om zijn flexibiliteit. Daarmee is deze leasevorm geschikt voor zowel startende- als gevestigde ondernemers. Doordat het leasebedrag maandelijks in vastgezette termijnen wordt afgelost, hoeft je als ondernemer geen grote investeringen te doen. Op deze manier blijven er meer financiële middelen over. Met Mercedes-Benz financial lease profiteer je als ondernemer tevens van diverse fiscale voordelen.

De Mercedes Financial Lease modellen

Als je interesse hebt in het leasen van een Mercedes-Benz, bieden we een ruime voorraad aan voertuigen. Door de verscheidenheid in bouwjaar en modellen vind je altijd de bedrijfswagen of personenauto die voldoet aan jouw verwachtingen. Natuurlijk staan we ook graag voor je klaar als je vragen hebt met betrekking tot Mercedes-Benz financial lease. We informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Het Duitse automerk maakt gebruik van een combinatie tussen cijfers en letters. Deze laatste zegt wat over de serie, terwijl de cijfers meer duidelijkheid verschaffen over de motor van het voertuig. Voorbeelden hiervan zijn o.a de Mercedes E320 en de S500. De coupés worden aangeduid met CLA en CLS. De SUV’s uit de stallen van Mercedes-Benz dragen de letters GLA, GLC, GLE of GLS. De sportwagens van het merk hebben de letters AMG toegewezen gekregen.

De geschiedenis van Mercedes

Het automerk Mercedes-Benz heeft heel wat innovatieve uitvindingen op zijn naam staan. Het vooraanstaande merk behoort dan ook niet voor niets tot de wereldtop van de auto industrie. De naam Mercedes-Benz is in 1901 ontstaan vanuit een combinatie van Daimler-Motoren en de Patent-Motorwagen, welke verbonden is aan Karl Benz. Als onderdeel van Daimler AG begint Mercedes-Benz vanaf deze tijd te bouwen aan een exclusief automerk, waarbij innovatie en comfort de boventoon voeren. Onder de merknaam vallen onder meer Mercedes-AMG, Smart en Mercedes-Benz welke zich onderverdelen in de populaire C-klasse, E-klasse, S-klasse en G-klasse modellen. Ook de AMG en SL-serie van Mercedes-Benz zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Aan innovatieve ontwikkelingen is er bij Mercedes-Benz geen gebrek. Het merk wordt ook wel gezien als hét voorbeeld voor de auto industrie zoals we die nu kennen. In 1936 werd zelfs de eerste dieselmotor voor personenwagens geïntroduceerd. Daarna volgde de injectiemotor in de 300 SL Gullwing en het ABS-systeem in 1978. Deze werd om precies te zijn toegepast in de Mercedes 450 SEL 6.9. 3 jaar later werd de S-klasse uitgerust met airbags en andere elektronische hoogstandjes. Deze ontwikkelingen behoren vandaag de dag zelfs tot de standaarduitrusting van een auto.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen over financial lease, over onze dienstverlening of over ons ruime aanbod? Vul dan gerust het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles rustig door te spreken.

Contactformulier