BMW Zakelijk Leasen

BMW zakelijk rijden

BMW financial lease is zeer populair voor zakelijk gebruik. Uiteraard heb je bij ons de keuze uit diverse modellen waaronder de sportieve 3-serie van BMW uitgevoerd als hatchback, sedan of stationwagon. Door het comfort en het dynamische design kiest u met BMW financial lease altijd het model dat tegemoet komt aan uw wensen én die van uw onderneming. Naast de 3-serie van BMW bieden we ook andere populaire modellen aan welke geschikt zijn voor zakelijke financial lease.

  • Snelle acceptatie
  • Onafhankelijk advies
  • Beoordeling ook zonder jaarcijfers
  • Geen bemiddelingskosten

Populaire BMW Financial Lease modellen

Om de keuze voor financial lease eenvoudiger te kunnen maken, hebben we hieronder diverse BMW-series voor je uitgelicht

1-serie BMW

De BMW 1-serie kenmerkt zich door zijn compacte vormgeving en stabiele wegligging. Dit maakt de hatchback, stationwagon of sedan zeer geschikt voor zakelijke doeleinden.

BMW 3-serie

De BMW 3-serie is een auto in het D-segment en mag zich daarmee een comfortabele en luxe uitgevoerde middenklasser noemen. Dit model van BMW levert uitstekende rijeigenschappen met een sportief randje. Daarnaast is de populaire BMW 3-serie uitgerust met achterwielaandrijving.

BMW 5-serie

Ook de BMW 5-serie is zeer geschikt voor zakelijke financial lease. Het interieur is naast comfortabel ook zeer luxe uitgevoerd doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Als je zakelijk lange afstanden moet afleggen, levert de BMW 5-serie een hoge mate van comfort aan.

De geschiedenis van BMW

De geschiedenis van het vooraanstaande automerk neemt ons mee terug naar 1916. Hier is Bayerische Motoren Werke ontstaan uit een samenwerking met Rapp Motorenwerke welke vliegtuigmotoren fabriceerde. Het beeldmerk van BMW zoals we die nu nog steeds kennen, werd gebaseerd op het beeldmerk van Rapp. Zij gebruikte de vlag van Beieren als logo op een donkere ondergrond.

4 jaar later werd er ironisch genoeg pas ontdekt dat het beeldmerk ook overeenkomsten had met een vliegtuig propeller. Hoewel de start van BMW veelbelovend leek, kwam het automerk in 1959 toch in zwaar weer terecht. Daimler-Benz is destijds zelfs benaderd voor een eventuele overname van het merk.

Het waren de gebroeders Quandt die BMW kochten en vanaf die tijd kon de stijgende lijn voortgezet worden. 1962 was het jaar waarin de 02-serie geïntroduceerd werd als ‘Neue Klasse’. Dit bleek zo’n succes dat later los van de eerder genoemde 3 en 5 serie ook de 6-serie en de 7-serie van BMW volgden. Begin jaren negentig heeft het vooraanstaande merk zijn collectie nog meer uit weten te breiden.

Met de komst van de hatchback, 4-deurs coupés, MPV’s, SUV’s en roadsters. Ook de legendarische M3 en M5 mogen daarbij niet vergeten worden. Tegenwoordig staat BMW bekend als een waardevol en betrouwbaar automerk welke zich terecht tot één van de beste ter wereld mag noemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij beantwoorden graag alle vragen en voorzien je graag van passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

Contactformulier